SofiaStarstrukk

Brudberget

Hade en fantastisk helg! Var ute och bouldrade på Brudberget på lördagen (bilder), med Isabelle! Det var supermysigt och jag är så himla glad att jag har hittat ännu en tjej som är stark att klättra med! På söndagen så drog jag ut och sportklättrade med ett fantastiskt gäng! Vi drog till Örnberget (klassisk klippa i sthlm), även om jag inte sände någonting så är jag så himla nöjd med dagen. Jag ledde bara, vilket är superstort för mig, då jag tidigare bara gråtit innan på både led och topprep. Jag föll precis innan ankaret på en 6c och gjorde två press på en 7b (har gjort all flytt så hoppas på sänd nästa gång). Det var alltså en 10 av 10 helg! Jag hoppas att nästa blir minst lika bra!

Igår ledde jag inomhus, lyckades bocka av en 6c och en 7b, alltså jag är så JÄVLA STOLT över att jag bara leder nu för tiden, att inte känna mig rädd är helt fantastiskt! Jag har aldrig älskat klättring så mycket som jag gör nu!!

//

I had an amazing weekend! I was out bouldering with my friend Isabelle on saturday at Brudberget (pictures). It was super cozy and I'm so happy that I've found another strong girl to climb with! Sunday, I went out with an amazing group of people to sport climb at Örnberget (classic crag here in Stockholm), even though I didn't send, I still had an amazing experience. I did only lead (no toprope) and just like one month before I just cried if I was leading haha. So this was big for me! I fell just before the anchor on a 6c and then I did 2 burns on a 7b (I've done all the moves, hopefully I'll send next time). I hope next weekend will be as perfect!

 

I sport climbed yesterday (indoors), I sended a 6c and 7b, I'm sooo proud of myself for only leading now days, not feeling scared is amazing! I've never loved climbing this much! 

 

Me on "and god pulled the trigger" (6c+) & Isabelle on "Gautama" (6c) Both sended!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas