SofiaStarstrukk

Bodies tend to break

Foto: Binniam Eskender

 

Det är så mycket jag vill skriva om, som jag tänker på, som jag känner. Men jag har aldrig varit så introvert som jag har varit på senaste. En del saker har hänt sedan sist. Jag är singel och det var/är bland det jobbigaste jag har gått igenom. Det finns så mycket jag skulle vilja skriva ang det, men känns kanske inte rättvist. Jag har levt mycket i nostalgi på senaste, träffat gamla vänner som en trott försvunnit för alltid.

Ett tag till

Foto: Oscar Jettman

Fler bilder

B/W undies

Hade en såååå bra plåtning med Oscar Jettman igår! Verkligen såna bilder jag saknar i min portfolio. Tror också det blev så bra för att jag är så bekväm med honom. Vi har verkligen jobbat bra förut!

So far away

Det känns verkligen som att det är vår ute nu.. Men jag tror nog att det kommer att komma lite mer snö innan solen skiner oftare. Vet ni vad som är bäst när det är vår? FUTURE ISLAND!! 

Future Islands

Foto: David Marquez

Heartbreaker

Fotade med David Marquez för någon vecka sedan, här har ni min favoritbild från plåtningen! Underkläderna fyndade jag på H&Ms final sale :) 

Här har ni även alla låtar jag spelat sönder senaste veckan:

Crazy P – Heartbreaker - DJ Edit

Amason – I Want to Know What Love Is

Zhu – Generationwhy

Albin Gromer – Tillsammans

(Jag tycker dessutom att det är lite roligt att en inte ser att jag är tatuerad överhuvudtaget på denna bild)

Nästa resa

Nu ekar det tomt här igen.. Skyller på att jag har en del saker som händer i livet just nu, både bra och dåliga. Men vi fokuserar på det bra, jag har bokat biljett till Thailand med en kompis!!! Åker i slutet av mars och blir borta en månad! Känns så himla bra. Kände då att jag behövde en ny bikini, så beställde från Romwe.com, sjukt prisvärt, så bra kvalitét en kan få med det priset, verkligen över förväntan!

2017

Ja.. 2017 är här, jag är ingen sådan som tänker "nytt år, nytt jag". Det känns likadant som det gjorde 2016 haha. Hur har er start på året varit? Mitt har varit jobb & träning, precis som vanligt!

Mina fotograferingar 2016

Jag gjorde en del fotograferingar 2016, både med nya fotografer och gamla godingar! Här kommer en lite summering av plåtningarna 2016. Jag tänkte försöka satsa lite mer på foto 2017, kanske söka till någon agentur eller dylikt.

2016 blev jag också intervjuad av magasinet Modellen land - http://www.modellenlandmagazine.com/single-post/2016/12/09/Interview-Model-Sofia-Samuelsson-Sweden

Foto: Oscar Jettman, Joakim Oscarsson, Daniele Rebecchi

Upp