SofiaStarstrukk

Pump

Alltså nu känns det ändå som att jag är på g med träningen! Jag har börjat klättra/träna en gång till i veckan, så att gå från 3-4 pass så kör jag nu 4-5, och håller tummarna över att jag inte ska skada mig! Jag har fått en specifik plan över vilka övningar jag ska göra för att lyckas göra en enarms pull-up hahah, så det får bli mitt mål i år! När jag klättrar så klättrar jag ca 2h, sen fysträning efteråt. Det kan variera vad jag tränar, men nästan alltid så blir det core. försöker också stretcha baksida lår och handleder efter varje pass! 

Och ja, jag fullkomligt älskar tt träna i sjukt mycket smink hahaha. på riktigt alltså.. Jag har verkligen inge problem med det. 

Fläta

Fotade så många bra bilder igår... vet inte hur jag ska hinna visa allt haha, få göra något "summerings" inlägg i slutet av veckan! Kanske en grej att börja med? Jag är dock jävligt dålig på att fota annat än mig själv (haha). Men ska försöka bättra mig! Så vad händer denna vecka då? Jag ska jobba varje dag... Sen blir det en del klättring som vanligt, event med jobbet på onsdag och helgen blir nog lugn haha, denna vecka ser ut som typ alla andra veckor. 

when you just feel it

 

Såhär kan alltså en söndag se ut... Har inte gjort ett skit den här helgen, rätt jävla skönt om ni frågar mig! Nu tänkte jag dra och klättra, pumpa upp them guns ;)

BTW! FYFAN VAD FINA NI ÄR!!!! Jag förstår inte vad jag gjort för att förtjäna så fin respons som ni givit mig dom senaste dagarna!!! tack <3

När Vans är the shit

 

Jag bara längtar till varmare tider, torrare tider, så att jag kan få använda dessa skor hela tiden utan att skita ner dom för mycket. Snart är det dags för Thailand också, så himla nice. Ska se om jag kan få ihop ett litet kollage med kläder som jag skulle vilja ha med mig på den resan! 

PMS

Mensen kom som ett brev på posten igår natt. Såklart den enda morgonen jag skulle upp halv sex, så väckte mensen mig halv 4 och sen var det bara att värma vetekudde och knapra ipren. Den var dessutom en vecka för tidig, som att jag inte lider tillräckligt liksom hahaha. Men det förklarar min brutala svacka i helgen, sorry guys. 

Nu mår jag faktiskt himla bra, trots all smärta, men den känns nästan lite bättre än ångesten som pmsen kommer med! Hoppas ni hade en bra alla hjärtans dag!

Foto: Binniam Eskender

orka känslor

Jag har haft någon ständigt kliande ångest i kroppen. Det bara vrider sig inombords. Jag bara känner mig så ledsen till och från, utan någon direkt anledning... Nästan så att jag ibland letar efter en anledning att vara ledsen eller orolig. Borde inte kroppen ständigt hitta det som är bra? Jag vill bara krypa ihop och gömma mig inuti mig. 

Avund

Denna konstiga känsla. Varför existerar den ens? Hur kan denna känsla på något sätt vara livsnödvändig? Jag är så himla less på mig själv att jag inte har kommit längre inom detta område. Jag trodde att jag hade blivit bättre... Men sen är det som att jag fallit tillbaka igen. Det finns fan alltid någon att bli avundsjuk på för någonting. Jag har nog blivit bättre på att inte bli avis på coola instagrammare, men det här att inte känna avund för folk i min omgivning. Jag känner avund för vänners fina förhållanden, fina kroppar, fina ansikten, roliga liv, snygga partners, fina biler, egna lägenheter.. osv. Jag kan inte ens föreställa mig att någon skulle vara avis på mig, det går inte. Jag bor hemma, tjänar lite pengar, har 0 koll på vad jag vill göra med mitt liv och har jävligt oskön personlighet. Jag kan inte tänka mig att någon sitter hemma och spottar inombords av avund. Vem säger att det ens är någon som gör det.

Jag hatar den bekräftelsesökande delen hos mig. Vart fan gick det snett liksom? 

Låt som spelas flitigt: The xx – I Dare You

Dagens face

Alltsååååå jag dör för mitt smink idag hahhaa. Gillar inte brynen asmycket, men ögonen!!! omg så nöjd haha. Får en säga så? Vill aldrig tvätta bort det hahaha. Solen sken som bara den idag, men inte fan var det varmt för det :)) haha blir så himla mind fucked av att se solen, men att det ändå är skitkallt.

Hon är så söt när hon sover

Så vad har hänt sedan sist? Jag har hängt en del i Malmö, haft det så jävla göttigt! Lyssnat sjuuukt mycket på Future Islands nya singel, ALLTSÅ LÄNGTAR TILLS DOM SLÄPPER PLATTAN!! Har verkligen stor lust att åka till Barcelona i maj för att se dom. Hur mår jag då? Jo jag mår rätt bra faktiskt, fick lite ångest av att inte få klättra på några dagar när jag var i Malmö haha, töntigt.. Jag vet. Men jag var i så himla bra form innan, så nu får jag träna hårt igen! Jag har dessutom börjat läsa en bok (!!!) shit jag älskade att läsa böcker när jag var mini, men sen har väl allt annat tagit över (typ alla 2000 serier jag följer). Men valde att börja läsa "Freja - Sagan om Valhalla" på tåget hem. Shit Romansen mellan Tor och Freja är riktigt het haha, har inte läst ut den än, men det lär inte dröja innan det blir gjort! Ska sluta svamla nu. 

 

Bästa bandet:

Future Islands – Ran

Foto: Binniam Eskender

Upp