SofiaStarstrukk

Bouldering video

Precis innan jag drog hit till Barcelona så såg jag och Eric till att få ihop en boulder session! Jävla skit session som blev alldeles för lång haha, närmre 5h. Men det var sjukt kul! Nu har jag knappt tränat på 1,5 vecka, men det behövs lite semester ibland! Har iaf hunnit åka till Rodellar för lite sportklättring ute, SÅ NIIICE! Flashade min första 7a+ så jag är himla nöjd. Nu har jag äntligen skaffat mig ett boende här, så ska väl få lite ordning på livet.

Nude

Photo: Binniam Eskender

 

Shit nu börjar flytten närma sig på riktigt! 5 dagar kvar, sedan smäller det! Jag har faktiskt redan börjat packa, vilket är sjukt bra för att vara jag... Jag är en sådan som packar typ allt timmen innan en ska åka haha. Jag är fan jävligt nervös, men har så mycket planerat innan jag drar så mitt huvud är lite ockuperat iallafall. Imorgon blir det fest med alla vänner och jag ser fram emot det sååååå mycket! Hoppas på bra väder bara. 

 

//

Shit the move to Barcelona is getting closer. Only 5 days left and then I'm going! I have already started packing, which is good for beeing me, I'm usually that person that packs everything 1h before leaving. I'm quite nervous but I have a lot to do the days before, so my mind is a bit occupied at least haha. Tomorrow is a bye bye party for me with all my friends, I'm really looking forward to that!  

Abisko // Narvik // Lofoten

ALLTSÅ OMG säger jag bara! Jag hade en fantastisk vecka uppe i norr! Bra jävla väder varje dag, massa klättring och bara sjukt fina vyer! Så nu tänkte jag spamma med en jävla massa utsiktsbilder haha. 

 

Jag bodde hos David i Abisko, men när vi åkte och sportklättrade så drog vi till Narvik. Jag skulle väl inte säga att det är bra sportklättring /(rad däremot finns det gott om!!) men jag traddar ju inte så haha... I slutet av veckan så åkte vi över till Lofoten! DÄR fanns det sportklättring, Eggum heter stället. Vi var bara där en dag så jag gjorde inget enastående, men det var en sjukt cool klippa! Såg så jävla fin solnedgång i Lofoten, tältade vid havet och hade det bara jävligt bra!

//

This is pictures from my week in northen Sweden and Norway. I had an amazing time and hope to go back sometime! 

 

Abisko

 

 

 

Narvik

 

 

 

Lofoten

Upp