SofiaStarstrukk

Försvinner ett tag

Det blev i princip bara hem och vända! Imorgon åker jag nämligen till usa för att hänga med den här killen. Ska bli så himla jävla superfett, men jag har valt att lämna datorn hemma, så lär inte bli något bloggande på ca två månader.. om jag inte laddar ner appen och får för mig att blogga via telefonen.. men det är tveksamt. Jag fortsätter med Thailandbilder när jag kommer hem igen! 

Jag kommer dock fortfarande vara aktiv på instagram! så följ mig där :) https://www.instagram.com/sofiastarstrukk/

Future Islands

Jag har nämnt detta bandet förut. Jag nämner dom igen då dom precis släppte nytt album & jag har aaaaaldrig älskat ett band så mycket som Future Islands!!! 

 

Här är hela albumet

Future Islands – The Far Field

 

Här är mina favvo-låtar

Future Islands – Aladdin

Future Islands – Shadows

 

Thailand #2 Koh Lanta

Nästa stopp på resan fick bli Koh Lanta. Det tog ett tag innan vi bestämde oss, först hade vi planer på Koh Samui, men det var så många som snackade illa om det stället, så vi bestämde oss för lanta istället! Vilket enligt mig var en superbra plan. Efter 31h av resande på olika bussar och båtar så anlände vi! Vi bodde på let it bee, helt okej hostel, jättefin ägare och personal, det var även där vi träffade dom människorna som skall komma att resa med oss nästan hela resan. Det var nästan som att alla på vandrarhemmet var en familj, vi åt ihop, spelade kort ihop, hängde, ja vi tog verkligen hand om varandra. Vi fick en bra dag (regnet kom på kvällen) så vi hyrde moppe och utforskade ön, hittade en nice strand med inte alls så mycket folk och fick min sista bränna där (haha tack jävla skitregn). 

Vi hade en magisk kväll/natt där, vi 5 (Matilda från england, Daryl från england, Tyler från kanada och sen Danne och jag) simmade ut en bit i havet, för att se alla plankton lysa blått när vi simmade runt. Vi hade ett åskoväder i bakgrunden som blixtrade och alla öar i närheten som lyste grönt. Det var helt magiskt. 

Thailand #1 Ko Chang

Nu är jag hemma från Thailand! Det har varit en himla bra resa, trots att det regnade typ nästan varje dag haha. 

Första stoppet på vår resa var Ko Chang, det är en ö som ligger nära gränsen till Kambodja. Det är svårt att inse hur bra vissa ställen är, för ens en varit på andra ställen och har massor att jämföra med. Nu när jag tänker tillbaka på resan så måste jag säga att denna destination var en av dom bättre. Jag följde många av Andréas råd, bodde på freedom home (vilket visade sig var det absolut billigaste stället på hela resan, 200b/natt för ett rum) och åt på mama's! Åkte på en båttur, som var en himla besvikelse haha. Jag blir så ledsen av att se hur dött haver faktiskt är. Hängde mycket på ett ställe som heter Rasta view, lärde känna dom som äger stället så det var fantastiskt att hänga där! Vi valde att inte hyra moppe, då ingen av oss har kört tidigare och vägarna var inte dom bästa att börja på. Vi knatade väldigt mycket, utforskade kanske inte så mycket som vi borde ha gjort, men jag hade det jävligt bra iaf.

Upp