SofiaStarstrukk

Det är bara en jävla bröstvårta

Jag förstår verkligen inte hur det kan kännas så viktigt för vissa människor att anmäla en bild som denna... Det är en jävla bröstvårta, ingen har dött av en?!? Killar får visa sina hela tiden utan problem, kan inte jag också få göra det om jag vill det?

 

här har ni en sjukt bra låt också Empire of the Sun – To Her Door

 

Jag hade en bra selfie-dag idag.. haha 

to her door

 

Idag var jag på min första rättegång... Haha den gick väl bra antar jag, en erfarenhet rikare. Nu är det bara 4 dagar kvar till usa och jag har inte ens börjat packa........ Jag borde kanske det, men det är svårt när jag ska tvätta på lördag osv.. Jaja, imorgon ska jag fota med Oscar, hoppas på bra bilder alltså!! 

we can dance it off

Blood on me

Det kommer att komma upp typ 2 inlägg till med bilder från den här dagen, haha har så många. Idag är det söndag, om en vecka är jag i usa, känns helt overkligt. Idag regnar det och är typ 8 grader ute, inte jättekul. På tisdag åker jag hem till sthlm igen, ska på rättegång, packa, klättra och umgås med folk... alltid lika stressigt att komma tillbaka hem haha. 

Hösten kom på en vecka

När vädret är fantastiskt här i Bohuslän, då är det verkligen FANTASTISKT. Jag var bara tvungen att få några motljusbilder här på hällen. Fatta att denna höjd är precis bakom vårt hus?!?! Eftersom att hösten officiellt är här nu, så ska jag komma med ett till låttips, denna spelas om inte mer än den andra just nu haha.

Dyan – Looking for Knives

 

Det finns en jävla massa fler bilder!

många

Denna låt går på repeat just nu

Sorcha Richardson – Lost

Svarta klackar

Köpte nya klackskor från Zalando. Suktat efter att ha ett par såna här skor, jag lär gå skitfult i dom, men bryr mig inte för dom är skitsnygga! haha

Upp