SofiaStarstrukk

Nya tatueringar

Förlåt för min extrema frånvaro, men det är mycket som har hänt i mitt liv. Jag har jobbat massor, passar på nu då jag bara har 5 arbetspass kvar. Jag har alltså sagt upp mig! så åker till spanien i april, 3 veckor. Sen tänkte jag ta mitt körkort och sen har jag inte planerat mer av mitt liv haha. Det känns så jävla skönt och så jävla rätt! Sjukt läskigt att lämna ett stabilt jobb, en fast tjänst o ba nä nu ska jag vara arbetslös hahah, jag är fan dum i huvudet. Jaja, nu får vi se vad livet erbjuder mig! 

Kan ju börja med att säga att livet har erbjudit mig tre nya tatueringar! Fyfan vilken jävla smärta det var, jag skrek som en stucken gris x antal gånger hahaha, smärtan var inte ens i närheten så plågsam när jag gjorde armen. Mot slutet för att orka skugga lägen på knät så fick jag bedövningsspray, FYFAN VILKEN LÄTTNAD!! haed aldrig klarat utan alltså. Dum som man är så hade jag knappt ätit heller. Nu är smärtan över iallafall och jag är SKITNÖJD!!! 

Det var Johannes (klicka på namnet för att komma till hans instagram) som gjorde allihopa. 

Answers

I ditt förra inlägg "Spets", varifrån är överdelen? Letat efter en i den stilen ett tag!! Följdfråga: förutom CK, vart brukar du inhandla dina underkläder? :)

Fick den av en kompis, tror den är från ebay! :)

Vart har du köpt ditt mobil skal? :)

I en butik i Skärholmen! 

Vart har du köpt din Senaste Vans tröja?

I vansbutiken inne i stan :)

Jag tycker att du är så jäkla cool och jag ser verkligen upp till dig!

Åh så himla fint <3 Tack!

Sofia hej! Jag har följt dig några månader nu och tycker du ger ut så jävla bra feministiska uttryck genom att bara vara dig själv och göra vad du vill. Du fascinerar mig. Så här är saken, jag är nyfiken på dig. Min fråga är ifall du är bisexuell? Maja

Tack så mycket <3 Jag det skulle en väl kunna säga att jag är! 

Kul! Planerar du några fler klätterresor, och i så fall var? Var är ditt drömställe att klättra på?

Ja!! kul at du frågar, jag ska åka till spanien i april och klättra! Jag vet faktiskt inte, spanien har bra klättring, men någonstans i usa eller afrika hade varit coolt!

Vad jobbar du med?

Jag jobbar på Carlings :)

Hur länge har du klättrat?

I typ 3-4 år! 

har du funderat på att ha en bloppis någon gång? Vart jobbar du någonstans? är du svartsjuk i förhållanden? isåfall hur handskas du med det och vad är dina bästa tips? vart har du köpt koftan du har på den här bilden? letat efter en liknande överallt men hittar inte... http://lookbook.nu/look/4626221-Divided-Jeans-Travel

Jag har haft en, men är alldeles för lat för att ha något sådant igen, haha. Mja lite svartsjuk är jag väl, men många gånger vill jag bli det för att känna att jag verkligen vill vara med människan. Det bästa är väl att tänka att även om personen skulle vara otrogen så kan du inte göra något åt saken. Lita på dig själv och lita på din partner! Jag köpte den på H&M i Berlin haha.

Har du några planer på att läsa vidare? Och i så fall inom vad? Oh! Och vad skulle du göra på din första dag som pensionär?

Nä inte det minsta. Haha bra fråga, jag skulle fika, sova, gå en promenad, klättra kanske. Vem vet?

Vad heter tatueraren som gjort dina tatueringar?

Det är faktiskt fyra olika tatuerare :) så det är knibe i gbg, Viktor i sthlm, Juaquin från spanien och Kike från spanien.

Hade velat se en typ makeup tutorial av hur du gör din ögonskugga så fin! När du har lite sådär casual make och även en som är mer smokey Hade varit kul att se hur du gör!!

Hade jag inte vetat att det finns 1 miljon tutorials på youtube så hade jag nog orkat göra en! men nu finns det redan så mycket och jag tycker inte att det är såå kul med smink, tyvärr! kul att du gillar det iallafall :*

din kropp är ju så jävla snygg!! hela du! äter du nyttigt osv isf har du tips på några nyttiga maträtter som du äter? :)

Åh tack <3 haha jag försöker äta nyttigt, men äter nästan alltid något onyttigt varje dag :((( men jag äter inte kött och försöker undvika gluten! sen är det bara låta fantasin flöda. Jag försöker göra mat som kan vara gott att äta ur matlåda (till jobbet). Då blir det mycket grytor osv!