SofiaStarstrukk

Musik Tips!!

Alltså OMG Future Island, så jävla bra!!!! lyssnat sönder typ alla deras låtar, helt magiskt band!

Future Islands  <-- in och lyssna på Spotify!

Juice, Juice, Juice

Livet med att ha en råsaftcentrifug <3 Morot, äpple och ingefära!! ska ha i lite mynta också nästa gång, älskar mynta!

Bloglovin

Glöm inte bort att ni kan följa min blogg via bloglovin

https://www.bloglovin.com/blogs/sofiastarstrukk-14482551

 

Älskar denna bilden

Foto: Joakim Oscarsson, http://www.joakimoscarsson.se/

 

Imorgon ska jag fota lite med Oscar Jettman, hoppas på rätt coola bilder, jag har en speciell look i huvudet! 

#OOTD

Jacket, Carlings // Tshirt, Stadium // Jeans, Nudie

Bilder med Alexandra

Jag och Alexandra gjorde en lite spontan outfit plåtning idag, blev rätt okej bilder faktiskt! Kommer mer bilder på min outfit senare! Haha många säger att vi är lika, men jag vet inte riktigt om jag håller med! vad tycker ni?

Nude set of underwear

skapa

Jag har bara så mycket jag vill fota & filma, men vädret är så jävla kasst så det finns liksom inge ljus som skiner genom mina fönster :( förhoppningsvis blir det bättre väder imorgon så att jag kan få utlopp för min "kreativitet". Men ikväll blir det chips o film hos en kompis!

Foto: Joakim Oscarsson, http://www.joakimoscarsson.se/

 

Mbrazelet

Fick hem ett jättefint armband här om dagen från Mbrazelet. Det gröna passar skitbra med min tatauering och klänningen jag tänkte ha när pappa gifter sig! 

#TBT

Hahahaha jag dör, hittade massa gamla bilder på mig och valde ut några som ändå fått ganska stor spridning på nätet. enjoy! 

New shoot

 

Hade en fantastisk plåtning med Joakim Oscarsson (http://www.joakimoscarsson.se/) igår! Älskar att mitt knä smälter in bra med gräset på den understa bilden till vänster haha ;) Nu händer det äntligen lite saker i mitt liv haha, imorgon ska jag få träffa Anna-karin igen <3 och nästa vecka åker jag med Mikaela till Piteå för att hälsa på hennes familj! 

 

Jag är extremt sugen på att börja dokumentera min klättring och träning ännu mer än vad jag redan gör. Börja nischa mig ännu mer inom det. Ge tips och råd på hur en kan få upp motivationen osv. vad tycker ni? skulle ni vilja läsa mer om det?

SelfieQueen

Ibland har en dåliga selfie-dagar och ibland har en bra, idag var en rätt okej dag faktiskt. Men jag kan ju inte lägga ut hur många selfies som helst på instagram, så ni får avnjuta några här från igår!

mina läppstift

Tro det eller ej, men jag har fan fått en del frågor om vad jag brukar ha på mina läppar. Så här kommer mina topp 3. Något ni borde ha i åtanke är att jag lägger väldigt sällan ner pengar på smink, jag råkar också ha lyxen att vara vän med sminkbloggare! 

Nyx matte lipstick, Whipped caviar // Lumene cranberry kiss lipliner, Savanna // Mac matte, Velvet teddy