SofiaStarstrukk

Äntligen klättring!

Vi fick lite klättring igår, trots att det spöregnat samma dag och dagar innan. Det blev inget hårt eller nåt sådant, men skönt att få komma ut igen, har fan inte klättrat ute sedan spanien. 

Mynta x100

Alltså är det något jag verkligen älskar så är det fan mynta!!! Så har blandat ner det i typ alla smoothiesar på senaste. Tror denna smoothien är gjord på jordgubbar, mynta, ananas och mango. Fucking love it!

Midsommar

Alltså åh! hade verkligen en himla bra midsommar, den bästa någonsin måste jag nog säga. Första gången jag var full på midsommar också haha. Var iaf här hemma hos stefan med några vänner, grillade, lekte lekar, drack och bara hade det jävligt trevligt! 

Serie tips: Vinyl

Jag tittade på Ellen Degeneres här om dagen, fick då se en liten glimt av en ny serie som Olivia Wilde är med i. Eftersom att hon är supersnygg och supernice så ville jag kolla in vad det var frågan om. Love it! sett hela första säsongen på en dag haha. Om ni sett Mad Men och älskade det, så kommer ni älska denna serie!

Vinyl heter serien och handlar om en kille som startat ett skivbolag som det går skit för. Mycket knark, sex, fylla och allt sånt smått o gott. Rekommenderar verkligen!

Oh it's hot in here

 

Något jag har lagt märke till med mig själv på senaste, är att jag typ tappat förmågan helt att socialisera mig med människor jag inte känner. Det är som att jag bara är stel, awkward och vet inte riktigt hur jag ska föra en konversation hahah. Som att jag tappat allt jag varit bra på när jag jobbade på Carlings haha. Det kommer väl tillbaka snart hoppas jag. 

Flamingo

Jag bara älskar när mitt hår är såhär fint lockigt. Så jävla jobbigt att få till bara + att det blir superplatt på en kvart typ. Nu är det bara 6 dagar kvar tills jag drar ner till Bohuslän igen, fira midsommar, klättra, surfa o ha det gött. Ska bli skönt med lite miljöombyte! Nu tänkte jag fixa någon form av frukost o sen dra o klättra! 

Men din framtid då?

Nu sitter jag här igen, en vanlig måndag då alla andra är på jobbet. Det har gått tre månader sedan jag slutade jobba. Tiden har gått såååå fort, jag har hunnit med hur mycket som helst! Men så sitter jag där, vissa dagar och ifrågasätter vad fan jag håller på med. Det absolut jobbigaste är att alla frågar hela tiden. Men jag vet ingeting, nej jag vill inte söka ett jobb "bara för att", jag har pengar och kan betala mina räkningar, låt mig vara! Jag vill ut och resa, men vart vill jag åka? Jag är rädd, sjukt rädd.. men det är jag för typ allt, hela tiden haha. Många är positiva, det gör mig lugn, får mig att inte stressa fram något beslut. Jag vet att det kommer lösa sig till slut.. men det är ändå jobbigt vissa dagar. Jag har egentligen inget problem med att inte göra ett skit vissa dagar, det är värre när folk ifrågasätter. Men jag ska fortsätta köra på mitt race, det ska jag. 

 

Foto: Oscar Jettman

Empire

Ännu en T-shirt från http://www.empireoriginal.se/ himla fin alltså!

Klättring

Här är lite bilder från en vit boulder jag har jobbat på en del. Bouldrade egentligen inte idag utan körde massa rep, vilket var rätt kul. Önskade verkligen att jag kunde klättra varje dag, men då hade väl min kropp dött haha. Älskar dessutom minerna en gör när en klättrar haha, så fula.

face of today

Fick ett litet paket från http://www.empireoriginal.se/ med denna t-shirt och 2 andra som jag visar upp senare!  

Goodbye Horses

Alltså har verkligen så svårt o bestämma mig ifall jag ska behålla luggen eller låta den växa ut.. dessa bilder får mig att vilja behålla den, men vissa bilder får mig att inte vilja det :(

Foto: Joakim Oscarsson, http://www.joakimoscarsson.se/

Piteå

Anledningen till att jag inte uppdaterat på några dagar, är för att jag har varit med Mikaela i Piteå! Kört en himla massa bil, kollat på massa forsar, ätit palt, kört till Finland, handlat på Alko, köat och betalat inträde till Olearys?! och bara sett massa skog hahah! Har haft det skitbra och det var kul att äntligen få följa med henne upp :) Här har jag massa bilder från våra roadtrips, ganska lika bilder men fint ändå!

#TBT

En liten tb till en plåtning jag och Anna-Karin gjorde för några år sedan! älskar fan bilderna. 

Foto: Niklas Marklund

Upp