SofiaStarstrukk

Roadtrip

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg & säga att jag kommer vara off ett tag från bloggen, då jag åker på roadtrip imorgon! Frankrike - Spanien - Portugal! hoppas det blir himla kul, ska fota så mycket jag bara orkar!

curls

Tror nog att jag ska låta min lugg växa ut nu... Den är supernice, men så jävla opraktisk och jobbig att ta hand om haha. Speciellt nu när jag ska ut o resa, så är den bara ful och i vägen. Önskar också att jag hade smålockigt hår (som på bilden) men nä. Mitt hår blir platt som fan efter typ 5 min efter att jag lockat håret. 

Harkaberget #klättring

Det finns inte jättemånga sportklippor i bohuslän, det är mest trad. Så vi drog till en av klipporna i förrgår, både jag o Stefan började projektera och idag lyckades vi sända båda två! Jag gjorde en 7a+ "Sean banan" (sämsta namnet någonsin på en led) och han gjorde en 8a+ "Banana split". 

Turkos

Tshirt & Shorts from BikBok

Så himla fin plats i trädgården det här alltså. 

Fartsy

Så himla poetiska bilder, not haha. Eftersom jag sminkade mig idag, så passade jag på att fota lite bilder i trädgården. Längtar lite smått till imorgon, då vi ska ut o klättra igen! Bokade tågresa hem idag också, ska bli skönt att få växla om garderoben och dra sig mot varmare breddgrader nästa vecka!

Oh yeah selfies!

Nackdelen med att typ bo ute på landet är att jag aldrig sminkar mig. Det är egentligen r'tt tråkigt, då jag gillar att sminka mig. Så jag bestämde mig för att göra det idag, passa på att ta lite bilder sen när solen är på väg ner! men fick bli lite selfies nu på dagen iaf.

Göteborg

Tiden går så jävla fort alltså.. Jag har iallafall varit i göteborg och hälsat på fina Anna-Karin. Hon visade massa god veganställen, drack en del öl o hade det mysigt! Åker nog hem till sthlm på tisdag, för att senare dra vidare mot flera roliga äventyr!

Upp