SofiaStarstrukk

Mitt 2016 #2

Juli

Här drog jag på min nästa resa, roadtrip i europa med Ida och Lukas. Jag surfade för första gången, snorklade (på riktigt) för första gången, var på SUP guidad tur för första gången, höll i en sjöstjärna för första gången (vilket jag inte gillade, då jag bara tyckte synd om den), bodde i en bil för första gången och var i Portugal för första gången. Det var en jävligt bra resa

 

Augusti

Kom hem från roadtrippen, var med i en oseriös klättertävling i Malmö, plockade kantareller i bohuslän och började planera resa till USA.

 

September

September började med en brakstart då min pappa gifte sig <33 Jag höll ett tal som egentligen bara handlade om att jag stod och grät haha. Jag fyllde 22 och hängde på spa med Stefan. Det var en rätt bra månad.

 

Oktober

Första gången utan för EU!! Jag åkte till USA med Stefan i en månad. Det var faktiskt en riktigt jävla bra resa!! Jag fick en del klättrat, utmanade psyket, tältade mycket och fick uppleva båda kyla, värme, fantastisk natur och lysande spelmaskiner.

 

November

Hemkommen från USA och verkligheten började komma ikapp. Mörkret kom och då finns det inte så himla mycket att göra i bohuslän, så då var det bara att komma hem till stockholm igen. Jag började jobba igen och insåg att dessa 8 månader borta från jobb och måsten verkligen har gjort mig till en mycket lugnare och mer harmonisk människa. 

 

December!!!

Nu är det sista dagen på året. Jag har mest jobba senaste månaden, vilket resulterat i 0 bilder. Men för att summera året... Många har haft ett jobbigt år, jag är inte en av dom. Vanligtvis brukar jag vara rätt nere i december, men i år så är jag inte det! Jag är glad, jag mår bra, jag ser fram emot 2017 och de äventyr jag planerar att göra! Jag hoppas att 2017 blir ett bättre år för alla. 

 

PUSS!!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas