SofiaStarstrukk

Mitt 2016 #1

Detta året har varit speciellt. Jag har aldrig jobbat så lite som i år, jag har heller aldrig rest så mycket som i år. Här kommer iaf första delen med återblickar på året som varit. 

 

Januari

Jag hade nyligen klippt lugg & marken var täckt av snö. Januari är sällan en speciell månad för mig, men jag är rätt säker att det var i januari som jag bestämde mig för att jag skulle säga upp mig.

 

Februari

Ja, februari är väl lika osexig månad som januari... Men denna månad var den månaden jag sa upp mig iaf! Jag hade bokat resa till Spanien och det var typ så långt jag hade planerat mitt liv.

 

Mars

Här börjar det hända lite saker. Jag jobbar mitt sista pass & drar sedan ner till Stefan för att hänga där tills vi ska dra till Spanien. Vi tränar hårt och jag börjar klättra ute på riktigt. Jag bokar också min intensivkurs för att ta körkort.

 

April

Wohoo, månaden som jag hänger i Spanien för att klättra! Vilken jävla berg- och dalbana det var. Jag trodde aldrig jag skulle komma upp för någonting så jävla rädd som jag var, men jag lyckades klättra det hårdaste jag någonsin klättrat och dessutom få en liten bränna på köpet ;)

 

Maj

Efter att jag varit i Spanien så drar jag raka vägen till Västerås för att ta mitt körkort. Eftersom att jag så gärna ville ha mitt körkort så hade jag börjat plugga en månad tidigare (ja jag satt och läste alla kapitel i Spanien). Det var så himla skönt, för då kunde jag typ allt redan när jag kom dit och kunde fokusera på körningen. Det var en strategi skapad för att lyckas, då jag klarade proven på första försöket ;) 

 

Juni

Jag hände mycket med Mickan, följde med henne upp till Piteå (där hon kommer ifrån). Började smida planer med Lukas om att dra på roadtrip i europa. Hade en jättemysig midsommar med vänner i bohuslän, sörjde att vädret var så jävla kasst i bohuslän så det gick knappt att klättra ute. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas