SofiaStarstrukk

Mitt 2016 #2

Juli

Här drog jag på min nästa resa, roadtrip i europa med Ida och Lukas. Jag surfade för första gången, snorklade (på riktigt) för första gången, var på SUP guidad tur för första gången, höll i en sjöstjärna för första gången (vilket jag inte gillade, då jag bara tyckte synd om den), bodde i en bil för första gången och var i Portugal för första gången. Det var en jävligt bra resa

 

Augusti

Kom hem från roadtrippen, var med i en oseriös klättertävling i Malmö, plockade kantareller i bohuslän och började planera resa till USA.

 

September

September började med en brakstart då min pappa gifte sig <33 Jag höll ett tal som egentligen bara handlade om att jag stod och grät haha. Jag fyllde 22 och hängde på spa med Stefan. Det var en rätt bra månad.

 

Oktober

Första gången utan för EU!! Jag åkte till USA med Stefan i en månad. Det var faktiskt en riktigt jävla bra resa!! Jag fick en del klättrat, utmanade psyket, tältade mycket och fick uppleva båda kyla, värme, fantastisk natur och lysande spelmaskiner.

 

November

Hemkommen från USA och verkligheten började komma ikapp. Mörkret kom och då finns det inte så himla mycket att göra i bohuslän, så då var det bara att komma hem till stockholm igen. Jag började jobba igen och insåg att dessa 8 månader borta från jobb och måsten verkligen har gjort mig till en mycket lugnare och mer harmonisk människa. 

 

December!!!

Nu är det sista dagen på året. Jag har mest jobba senaste månaden, vilket resulterat i 0 bilder. Men för att summera året... Många har haft ett jobbigt år, jag är inte en av dom. Vanligtvis brukar jag vara rätt nere i december, men i år så är jag inte det! Jag är glad, jag mår bra, jag ser fram emot 2017 och de äventyr jag planerar att göra! Jag hoppas att 2017 blir ett bättre år för alla. 

 

PUSS!!

 

Mitt 2016 #1

Detta året har varit speciellt. Jag har aldrig jobbat så lite som i år, jag har heller aldrig rest så mycket som i år. Här kommer iaf första delen med återblickar på året som varit. 

 

Januari

Jag hade nyligen klippt lugg & marken var täckt av snö. Januari är sällan en speciell månad för mig, men jag är rätt säker att det var i januari som jag bestämde mig för att jag skulle säga upp mig.

 

Februari

Ja, februari är väl lika osexig månad som januari... Men denna månad var den månaden jag sa upp mig iaf! Jag hade bokat resa till Spanien och det var typ så långt jag hade planerat mitt liv.

 

Mars

Här börjar det hända lite saker. Jag jobbar mitt sista pass & drar sedan ner till Stefan för att hänga där tills vi ska dra till Spanien. Vi tränar hårt och jag börjar klättra ute på riktigt. Jag bokar också min intensivkurs för att ta körkort.

 

April

Wohoo, månaden som jag hänger i Spanien för att klättra! Vilken jävla berg- och dalbana det var. Jag trodde aldrig jag skulle komma upp för någonting så jävla rädd som jag var, men jag lyckades klättra det hårdaste jag någonsin klättrat och dessutom få en liten bränna på köpet ;)

 

Maj

Efter att jag varit i Spanien så drar jag raka vägen till Västerås för att ta mitt körkort. Eftersom att jag så gärna ville ha mitt körkort så hade jag börjat plugga en månad tidigare (ja jag satt och läste alla kapitel i Spanien). Det var så himla skönt, för då kunde jag typ allt redan när jag kom dit och kunde fokusera på körningen. Det var en strategi skapad för att lyckas, då jag klarade proven på första försöket ;) 

 

Juni

Jag hände mycket med Mickan, följde med henne upp till Piteå (där hon kommer ifrån). Började smida planer med Lukas om att dra på roadtrip i europa. Hade en jättemysig midsommar med vänner i bohuslän, sörjde att vädret var så jävla kasst i bohuslän så det gick knappt att klättra ute. 

Från telefonen

Sett att många bloggare gör inlägg som detta. Så jag tänkte vara en liten wannabe och också göra det! Inser också att jag måste ta mer bilder på andra saker än mig hahah. 

Sändningsuppehåll

Jag har jobbat jättemycket, men sedan i lördags så har jag legat hemma medmagsjuka :))) Det har verkligen stört mig att jag förlorat så mycket pengar på en sådan patetisk sjukdom haha. Menmen, nu är jag frisk igen och ska börja jobba igen. Insikten om att det är lucia idag och jag har inte köpt en enda julklapp hahaha. Jag lever iaf! 

Upp