SofiaStarstrukk

Sommar i Bohuslän

Inte trodde jag att jag skulle få några fina och varma dagar här i Bohuslän när jag kom hem! Precis innan jag drog så hade det bara regnat o vara sjukt onice. Men igår fick jag bada, sola och klättra! supernice. Free the nipple! 

f.ö. här är en ASBRA låt som jag fan spelat non-stop i en vecka typ! The Lagoons – California

Grönt är skönt

I det paketet med smink, fanns det även en fin grön body. Egentligen gillar jag inte bodys, det blir fult på röven under jeans, sitter sjukt tight och allt sådant. Men denna body var superfin! älskar den gröna färgen.

Jag ska försöka fortsätta med mina roadtripp inlägg imorgon! 

In theBalm of your hand

Fick ett nice paket från Madlady skickat till mig. I detta paket fanns bla. dessa fina sminkprodukter

 

Bara bilder

Roadtrip #4 - I woke up like this

Hahaha, inser nu att det blir tamjefan många roadtrip inlägg.. har ju inte ens bockat av första veckan haha. Efter vårt stopp vid den vackra stranden så fortsatte skutan mot Cedeira. Detta blev stället där jag för första gången testade på att surfa! Extremt blandade känslor. Det var sjukt kul, men samtidigt har jag typ universums sämsta tålamod... Det var en fin strand, kallt som fan och andra omgången vi surfade så var det röd flagg och typ sjuka vågor hahah. Men det är lätt något jag vill testa på igen! 

Det som också var så himla skönt med detta ställe, var att det var väldigt lite turister, så det gick att campa typ överallt. Ett av dom vackraste ställena vi campade på var fan här. Även ett av dom ruggigaste haha.

 

Roadtrip #3 - Sand mellan tårna

Alltså ett av stoppen vi gjorde i Spanien var helt MAAAAGISKT!!! hade fått nys om det på nätet och kände typ att det vore asnice att åka dit. Ljuset var helt magiskt, stället var helt magiskt, vattnet, stranden, klipporna.. ALLT! Jag har så många bilder härifrån haha.

 

Träning

Nu när jag kommit hem så måsta jag få iordning på formen igen. Inte rört på mig på 4 jävla veckor haha.. katastrof. Så jag snörade på mig skorna oh drog en löprunda. Sprang till ett utegym och körde lite armhävningar o chins, lär ha fett mycket träningsvärk imorgon :)))) men det spelar ingen roll, för imorgon ska jag äntligen få klättra <333 btw, hur långt hår har inte jag fått då?!?!?!

Roadtrip #2 - Havet som utsikt

Mellan Biarritz och Galicien, så var vi på fantastiska ställen. En av kvällarna hamnade vi i en liten by längst med kusten, hittade en krokig väg på höjden och där efter en perfekt plats att tälta på!!!! Vi pratade med en söt liten gubbe som bodde precis ovanför, om det var okej att vi var där en natt, Nemas problemas! han kom t.o.m. ner med sin kompis, önskade oss godnatt och skrattade åt hur mysigt vi såg ut att ha det, titta bara!

Här får ni även se våra fina campingstolar, popupptält och stormkök!

Jag vill inte spamma med för många bilder i samma inlägg, så jag delar upp det ännu mer. Nu kommer det fan regna bilder i kommande inlägg! 

Roadtrip #1 - Hur det hela började

NU!! nu hoppas jag på att få iväg riktigt mastiga inlägg om min resa, mycket för att jag själv vill komma ihåg så mycket som möjligt. 

Resan började med att, dagen innan vi åkte så fick vi med ännu en till resekompis! Så vi börjar resan som 3 personer, jag, Lukas & Ida. Vi drar från sthlm run 07.00 den 15 juli. Vi kör ner till Helsingborg, stannar på ÖoB för att köpa upp oss på så mycket skit och nödvändigheter som möjligt (bla. tre solstolar i barnstorlek). Sen hamnade vi tyvärr mitt i en olycka, så vi stod stilla i typ 1 timme mellan helsingborg och malmö. Vi valde att ta bron över till danmark och sedan färjan över till puttgarden, alla andra alternativ kostade typ lika mycket eller var ännu dyrare. Vi landade i Lübeck vid 22 tiden, hittade en pizzeria och dog i matkoma. Ena killen som jobbade där var supertrevlig, han försökte få oss att bo på deras soffa och festa med honom och hans kompis, men vi skulle upp tidigt dagen efter för att fortsätta resan mot frankrike! 

Naiva jävlar som vi är så tänkte vi "vi kör Lübeck - Bordeaux i ett svep". HA-HA tji fick vi... fan vad mycket strul det blev, speciellt under natten/morgonen... såklart, varför skulle allt paja på dagarna för?? Vi lyckades ändå på något jävla vänster ta oss till Bordeaux. Vi åkte alltså från Lübeck typ 10.00 lördag, var framme i Bordeaux 08.00 lördag........ Vi hade träffat en kvinna på Carrefour vid gränsen Luxemburg/Frankrike som gav oss några tips på ställen vi kunde besöka längst med västkusten. Vi började med en stor jävla sanddyna som vi prompt skulle klättra upp för (bör jag nämna att vi inte ätit eller druckit något, sovit ganska lite och att det var ca 38 grader?). Det var iaf asgött att få bada, sola o allt sådant, det var hajken tillbaka som var värst, då vi gick tillbaka runt lunch, dvs. då solen står som högst, sanden brände min fötter, så jag fick linda in dom i handdukar för att klara av att gå i sanden haha. Fyfan trodde jag skulle svimma typ 4 gånger. Men jag får väl låtsas nu i efterhand att det var värt det ;)

Svåraste stället att hitta sovplats på, var fan i Frankrike. När vi var 3st så tältade vi bara, sen när det bara var jag och lukas kvar, så sov vi bara i bilen. Tyvärr existerar inte allemansrätten någon annanstans typ än i Sverige, så vi fick leta lite men det har gått bra hela resan. Back on track, vi åkte från Bordeaux till Biarritz, vilket var vårt första riktiga "mål" på resan. Tanken med resan var att vi skulle surfa en del, det kändes dock alldeles för dyrt att hyra i Biarritz, så vi sket i det o bara hade det gött istället.

Vårt nästa mål blev att fortsätta längst med kusten, mot Galicien. Det får bli i nästa inlägg ;) 

HEMMA!!!

Nu är jag hemma från roadtrippen! Haft det superbra, tänkte göra ett flertal mer detaljerade inlägg imorgon. Ville bara langa en liten teaser!