SofiaStarstrukk

Roadtrip #7 - Solrosfält

Efter att ha varit i världens ände (hehe), så bar det av mot hossegor. Det blev ingen suft i Hossegor, då det inte fanns några vågor alls haha. Jag passade på att lapa i mig den sista solen och sedan var det bara att hoppa in i bilen och åka mot Berlin!!

Såklart hände det som inte fick hända... 22 mil utanför Berlin så går vår bil sönder... vi åker av mtorvägen och in på någon liten mack. Dom hjälper oss och säger att vi verkligen INTE borde försöka ta oss med bilen till berlin. Vi sket dock i det, för vi tänkte då inte övernatta i någon liten by när vi var så nära haha. Så vi kör mitt i natten, 80km/h på autobahn (för er som inte vet så är det typ minst 130km/h där haha). Vi lyckades dock! så kl 2 på natten så knackade vi på Alexandra & Niklas dörr! Vi lämnade in bilen på lagning dagen efter, för att sedan hämta ut den på måndag eftermiddag!

Vi hade det jättebra i berlin, festade, chillade & umgicks med våra vänner! Men jag måste erkänna att det var väldigt skönt att få åka hem sen också. 

Det här var sista stoppet på resan!!! Nu är jag hemma och har faktiskt redan planerat min nästa resa, som blir i oktober :)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas