SofiaStarstrukk

Petitona, 7b

Här har ni två bilder från min första 7b! Nils fotade superfina bilder, hoppas på att få fler snart! Det är så svårt att få fina bilder när en ledklättrar, mycket lättare när en bouldrar. Jag är iallafall supernöjd!

Foto: Nils Bäckman

2 dagar kvar

Min utveckling

Kan vi bara prata en liten snabbis om att jag gjorde en 7b igår?!?!?!?!?!?!!??! Haha jag började resan med att gråta mig uppför 6a på led och 7a på topprep. Men igår ledde jag min första 7b!!! hur sjukt är inte det. Jag har alltså lyckats göra en 7a och en 7b denna resa. Så himla mycket över förväntan. Är så jävla stolt över mig själv. Jag åker verkligen hem med glädje i kroppen och är sjukt nöjd över min prestation! Nu hoppas jag på att hinna sända ännu en 7b och 1-2 7a+! 

svartvitt

Sol på huden

Idag blev det en himla skön vilodag! Inte ettmoln på himlen och massor av sol! bara ladda om batterierna för att ta i imorgon. 

Igår var det varmt

Igår var det typ 22 grader och sol, men idag blåste det typ storm och var 10 grader?? så himla jobbigt med vind alltså.. Men vet ni vad?? igår tog jag tag i mig själv och ledde min första 7a! Sådan himla skillnad mot första gången jag var på den, då grät jag mig upp på topprep typ haha. Men igår, då fan satte jag den på led, 30 jävla meter! Stefan hade också en bra dag och fick sända en 8a.

Nu håller jag på att jobba på en 7b, börjar närma mig sakta men säkert där med, den är dock 10 gånger så hård haha. Mitt mål är att göra den innan resan är slut iallafall. 

Snart blir det varmare

Bomber, Carlings // Tshirt, Prana // Jeans, Zara // Shoes, Vans 

Nu äntligen börjar värmen stiga här! ska försöka få lite klätterbilder idag så ni får se vad fan jag håller på med här haha. Ni kan se lite av bergen i bakgrunden på bilderna när jag sitter på pelaren. 

Vattenfall

Idag har vi en vilodag från klättringen. Så vi tog en liten löprunda ner till en fors som var helt magisk! hoppas på varmare väder så att jag kan få bada lite också. Ska se till att få lite bättre bilder där nästa gång!

massa frukost!

Här är en frukost vi gjorde idag. Chiapudding med smoothie som topping! Så jävla god smoothie, ananas, mango, apelsin, kiwi och ingefära! 

Siurana

Dag 3 här i Spanien, regnet bara öser ner så det har knappt blivit någon klättring. Haha så jäääävla ledsen. Jaja, imorgon ska det förhoppningsvis bli superbra väder så då fan! Fick några fina utsiktsbilder iallafall. 

Får inte nog av Otis

Spanien

Om allt går som det ska, så är jag nu på väg till Spanien. Vi mellanlandar i Amsterdam så blir ändå en rätt lång resa. Men jag är supertaggad på 3 veckor av klättring! hoppas verkligen att jag kommer få fantastiska bilder därifrån. 

--...--

 

- Jag började dricka kaffe för typ ett halvår sedan, hatade verkligen kaffe innan. 

- Jag har bokat så att jag kan ta mitt körkort i maj.

- Jag har haft båda glasögon och tandställning.

- Min mamma har gift sig 3 gånger, jag har aldrig varit på ett bröllop.

- Jag är så sjukt pappig att vissa av mina kompisar tycker att jag är lite konstig haha.

- Jag har alltid varit skitdålig på att laga mat, men sedan jag slutade äta kött o vissa animaliska produkter så har jag blivit rätt duktig och superkreativ.

- Jag gick ut gymnasiet med 22 MVG, 4 VG och 2 G.

- Jag tror inte på evig kärlek (inom förhållanden, evig kärlek kan finnas mellan barn och förälder)

- Jag är egentligen inte så intresserad av smink, men på något vänster så ska jag ändå sminka pappas tjej till deras bröllop...

- Jag är extremt lat. 

 

Upp