SofiaStarstrukk

Sofia S

Fyfan vad jag har dragit mig från att börja blogga, jag vill skriva att jag inte vet varför men det är inte sanningen. Sanningen är den att jag är så jävla LAT haha. Sådär då vet ni iallafall en sak om mig.

Hejsan

Mitt namn är Sofia, en tvättäkta 08a är jag, hela 21 år gammal (känns konstigt att kunna skriva att jag är så gammal.. fyllde år för 2 dagar sedan). Dom flesta vet nog redan vem jag är som kikar hit (eftersom jag kommer att marknadsföra bloggen på mina andra sociala medier) men sen gilalr jag inte att ta saker/människor för givet så därför presenterar jag mig ändå. 

 

Vad kommer då denna bloggen att handla om? Jadu, jag har ingen jävla aning.. Jag gillar att ta selfies, utmanande bilder och sen kanske en o annan "hej det här har jag gjort idag". Mitt liv är dock rätt tråkigt här hemma i sthlm, jag sovet, äter, jobbar, klättrar, äter. Men jag kom nyligen hem från en fantastisk månad i grekland, så kan bjussa på lite bilder från den tiden.

 

If you don't understand swedish and want me to write in english also, please comment so I know if I should start doing that.

 

Här har ni mig.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas