SofiaStarstrukk

Grekland #3

Så nu är vi mot slutspurten av min resa!! märker ni hur mycket mindre jag orkar berätta om alla detaljer? haha, börjaded berätta allt sen orkade jag fan inte mer :P

well.. Efter Santorini tog jag mig till Kalymnos, OMG BÄSTA VECKAN I MITT LIV!!! träffade helt FANTASTISKA människor, fick klättra (vilket är min största passion i livet, ni som inte visste det).

Jag hängde med folk från massa olika ställen av världen, klättrade flera timmar om dagen, drack öl från kväll till morgon. Jag mådde så jävla bra. SÅ_JÄVLA_BRA! Jag ska definitivt dit igen och jag ska verkligen ha kvar kontakten med människorna jag umgicks med!

Har aldrig levt så mycket i nuet som jag gjorde den veckan, jag ville inte ens sitte med wifit, ville bara umgås med mina vänner därifrån. 

Är du klättrare, ÅK DIT!!!! Skitsamma om du åker själv, du hittar alltid någon! (jag lyckades ju)

 

 

En liten summering av resan: Början var skitjobbig, mycket ångest och var sjukt nära på att åka hem tidigare, fan vad glad jag är att jag lyckades ta mig igenom den skiten. Grekland är kanske inte bästa stället att ha sin första ensamma resa i, dom har inga hostels så det kan bli jävligt knepigt att träffa nya människor, om man inte är en SUPERsocial människa osv.. jag hängde mest med folk från ställena jag bodde på eller taxichaufförer hahahaha, förutom i kalymnos då. Men jag rekomenderar ett land som har många hostels, för då är du garanterat aldrig själv! Men jag är jävligt glad att jag gjorde den här resan, jag längtar redan till min nästa! 

 

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas