SofiaStarstrukk

Grekland #2

Så jag och Ben fortsatte vår resa till Donoussa, vilket är en lite ö utanför Naxos. Jävligt mysig men konstig ö, vi hängde mest på vackra vita stränder, där man självklart skulle vara helt naken (fattar inte varför inte alla stränder är nudiststränder, hur underbart som helst ju!!). 

Vi ville festa de sista dagarna vi hade tillsammans så vi drog till ön Ios. Sjukt äcklig ö och det var bara australienare överallt, dom både jobbade och hade semester där, VIDRIGT!!! men vi hade det jävligt kul ändå, fick dock inga bilder alls från den ön :(( har helt ärligt varit askass på att fota under hela resan...

 

 

Efter att jag och Ben sagt hejdå så kom Simon över för att sepndera en vecka med mig. Vi tog oss till Amorgos (helt underbar ö, aldrig varit med om så snälla människor) hann tyvärr inte se den bästa sidan av ön, då vi inte var där så länge men jag är nöjd ändå!

 

Mitt och Simons sista stopp blev Santorini, snacka om en överskattad ö, det var svindyrt, smutsigt och jättemycket folk. Kan inte ens tänka mig hur det är där när det verkligen är högsäsong.. Det var såklart vackert men ändå OMG. 

Fortsättning följer.... 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas