SofiaStarstrukk

Ck's

Cropped Sweat, Weekday// Sweatpants, Carlings  // Panties, Calvin Klein (obviously) // Shoes, Timberland

Idag är jag ledig, så jävla skönt!!!!!! Passade på att testa Stefans nya kamera (Fujifilm X-T1) nu när det ändå fanns lite sol. ja jag har väl inget direkt dåligt att säga om den... kanske borde införskaffa mig en egen, så att jag orkar bära med mig den överallt! orkar fan inte bära runt på min 6år gamla systemkamera som väger bly haha. Snart ska jag iväg och klättra, cya!

 

//

No work today, SO FUCKING LOVELY YES! I tried Stefan new camera (Fujifilm X-T1), I really like it, so easy to use! Going to go for some climbing now! 

 

<3

Sovkläder

Nu är det fan mode med pyjamas och sexiga sovkläder (vilket jag älskar), direkt när lönen landat på kontot så sprang jag till bikbok och köpte det här setet!

Linne, HÄR // Kimmono, HÄR // Shorts, HÄR

I'm blue dabade...

I torsdags drog Anna-Karin med mig på en liten loppis hemma hos maxinne som hon hade tillsammans med Tilda och Mira, där fyndade jag dessa skor från Adidas (250 spänn,värt). Egentligen är färg inte speciellt "jag", men jag körde ändå. Vet inte riktigt hur jag ska styla dessa men det är kul med lite utmaning! se om jag får upp någon outfit i veckan :)

 

Kleerup

Kan vi bara ta en minut och lyssna på typ ALLA Kleerups låtar? HELT FANTASTISK MUSIKER!! Han har jobbat med framgångsrika sångerskor från Sverige och har ni inte hört någon av låtarna så är ni fan.. födda under en sten. Jag bara känner så mycket känslor när jag lyssnar på hans musik (kanske delvis för att jag har mens nu också) men ändå.. Vill typ gråta till allt haha. 

Här är typ dom 3 kändaste låtarna:

Kleerup – Until We Bleed (feat. Lykke Li)

Kleerup – With Every Heartbeat (feat. Robyn)

Kleerup – Longing For Lullabies (feat. Titiyo)

 

och här är mina favvosar:

Kleerup – 3am (feat. Marit Bergman)

Kleerup – History (feat. Linda Sundblad)

 

//

Can we just take a minute and listen to all songs from Kleerup??? HE IS AMAZING!! He has been working with famous singers from sweden, I think you've heard som of the songs before! 

These are the 3 most famous songs:

Kleerup – Until We Bleed (feat. Lykke Li)

Kleerup – With Every Heartbeat (feat. Robyn)

Kleerup – Longing For Lullabies (feat. Titiyo)

 

And these are my favorites:

Kleerup – 3am (feat. Marit Bergman)

Kleerup – History (feat. Linda Sundblad)

 

Inte bara svarta rosor bland taggbuskarna.

Behöver ju inte pissa ner bloggen med all skit som går, kan ju även lyfta upp lite bra saker också! (känns även bra för mig, att mitt liv inte bara är ett svart dis haha). Så tänkte lyfta upp fantastiska människor jag har i min omgivning. Jag har en del väldigt fina människor. En av dom är min fantastiska kollega och vän, Mikaela!!!! Vi har känt varandra i lite mer än ett år (vilket är typ nada) men hon är en av dom som står närmst mig. Finns alltid där, dömer inte mig för hur korkad jag är, hon lyssnar tamejfan alltid och vi (eller jag iaf) kan vara mig själv med henne (vi gillar att vara griniga rätt ofta haha). Får väl dock tacka mig själv för att vi är så bra vänner idag, hade jag inte varit den öppna och konstiga människan jag är så hade vi nog aldrig blivit så bra vänner. Fyfan vad stelt om du inte känner samma sak nu Mikaela!! Men hon är iallafall helt fantastisk och jag är så himla glad att jag får vara vän med henne!

 

Cut the bang!

Så detta hände igår haha. Jag älskar det! känner mig supercool, mina ansiktsdrag kommer fram så mycket mer! Vet dock inte om jag ska klippa in mer hår så luggen börjar längre bak och blir lite fylligare, eller om den är bra såhär.. ja vi får väl se vad som sker! Sen är tanken att det ska bli en lång mysig lugg och eventuellt en gardinlugg! LOVE!

Detta är en rätt.. stor grej för mig, att jag vågade. Jag klippte luggen för MIN skull, jag vet att folk tycker att jag passar bättre i en söt liten mittbena eller en diskret sidbena, men jag kände sådant sug efter en kort lugg, så jag bara körde! När jag var yngre sket jag fullständigt i om folk tyckte jag såg förjävlig ut (var "emo") jag ville bara se nice ut. Sen har jag väl med tiden börjat se så alldaglig ut som möjligt (jättelätt med töjt öra, piercing och tatueringar). Nej men jag älskar naturligt med en liten tvist (t.ex. tatueringar), men nu ser jag ganska alternativ ut med korta luggen haha. Det får vara så, jag är sjukt nöjd och lite stolt faktiskt! Nu ska jag bara lära mig styla den haha. 

 

//

Well.. This happened yesterday. I feel super bad ass actually, love it! I really think that my face structure is showing more now, sharp cheekbones. I don't know if i should make my bang bigger, let it start further back? we'll see what I'll do. It's going to be a cosy long bang after a while, longing for that too! 

This was quite hard for me.. that I had the courage to cut it even if everyone else thinks that I look better in my other haircut. I did this for ME and I didn't listen to what other people was thinking about my choice. I didn't care at all when I was younger, I had crazy haircuts and colours and just thought I looked cool. Then when i got older I started to look more "natural". I like the look of "natural" and having tattoos n shit! But now i'm looking quite alternative haha, well I guess that's fine! 

 

I hope you like it! <3

 

Stövlar

Shoes, Nelly.com // Polo, Vero moda // Jacket, Carlings

 

Photo: Oscar Jettman

utfyllnad

Har fotat lite idag med Oscar, bilder kommer upp så snart som möjligt. 

 

//

Did a small photoshoot today, pictures coming soon

Mina hjärnspöken, kroppskomplex.

Nu tänkte jag skriva om ett ämne som är rätt aktuellt och väldigt jobbigt för mig, nämligen kroppskomplex. Jag som är så "smal" och "vältränad" kan väl inte ha så många kroppskomplex, jag som lägger ut så många bilder på min kropp kan väl inte ha så många kroppskomplex. Jag trodde att jag skulle bli visare med tiden, att alla hjärnspöken skulle försvinna med åldern och visheten, men det är inget jag märkt av än. Jag har aldrig mått så dåligt över min kropp som jag gör just precis nu. 

En hjärndöd människa kan fatta att jag söker bekräftelse med dessa bilder jag lägger ut på mig själv. Men jag ser inte ut så? Det är inte så jag ser mig själv när jag tittar mig i spegeln. Oftast är jag nöjd med min kropp på bilderna jag lägger ut, men det är inte vad jag ser varje dag. Det är bra ljus, bra vinklar, jag drar in magen och lägger på filter (inge liquify dock haha). Jag vet att det hela började redan i grundskolan, jag har alltid varit den smala.. den som borde äta mer, den som egentligen är tjock på insidan, som mina klasskamrater sa. Jag brydde mig inte så mycket om hur jag såg ut i kroppen egentligen. Tiden gick och andra människor i min omgivning började bli lika smala som mig, om jag inte var den smala längre, vem är jag då? började destruktiva tävlingar med mina vänner om vem som gick ner mest i vikt osv. Dom andra tjejerna i klassen började få bröst, vi jämförde vem som hade störst (alltså fyfan vad jag hatar den tiden av mitt liv, den skolan, omgivningen, människorna), vem som hade flest bhar, flest bhtoppar ja you name it. Jag fyllde aldrig ut någon bh eller lite söt snobbentopp. 

Än idag fyller jag inte ut en söt liten snobbentopp. Eftersom jag aldrig har haft bröst så har jag blivit väldigt mån om att min mage ska vara så platt som möjligt, för då uppfattas mina bröst som något "större". Jag kan ju minsann inte ha en mage som sticker ut mer än mina bröst (det är iallafall vad min hjärna säger). Jag sitter flera timmar om dagen på olika tjejers instagramkonton och önskade att jag också hade så stor rumpa, så stora bröst, så stora läppar. Jag tänker att jag skulle bli lyckligare då. Mycket har också att göra med att jag fått för mig (pga vissa händelser i mitt liv) att jag inte är något annat än en kropp. Om min kropp inte ser "bra" ut längre, vem ska vilja ha mig då? för jag har då fan ingen personlighet att erbjuda. Jag kan inte ens titta mig själv i spegeln längre för jag blir bara äcklad. Jag kan inte låta folk som tycker om mig, ta på mig för att jag känner mig så ful och äcklig. Varför vill dom ens röra mig? 

Jag som tränar i endast tights och sport-bh, som visar upp min kropp hela tiden, jag har väl inga komplex. Jag vet att folk inte ser på min kropp på samma sätt som jag gör, jag suger åt mig den ytliga bekräftelsen. Om jag klättrade i tjocktröja och tights skulle väl ingen tycka att jag var attraktiv och värd att klättra med? i slutändan så tror jag att allt handlar om att jag bara tror att jag finns till för mitt utseende och att ingen skulle vilja ha något med mig o göra annars. Om jag blev mycket större, vem skulle vilja umgås med mig då, jag som inte är något annat än en yta. 

Jag hoppas kunna ta mig ur denna onda cirkel så snart som möjligt, för jag gråter varje dag över hur jag ser ut. Jag har förfan en kropp som fungerar, som jag kan gå, jobba, klättra med. Vad fan håller jag på med? 

 

Jag vet inte egentligen vart jag vill komma med den här texten (JAG VILL ABSLUT INTE TRIGGA NÅGON TILL NÅGONTING), men jag hoppas väl att den ska hjälpa mig att inse vilken jävla tönt jag är. Jag tycker att det är så hemskt hur hård jag är mot mig själv och jag vet att det är många där ute som är det. 

Jag önskar att folk som känner samma sak om sig själva som jag gör, slutar upp med det. Det kommer inte hjälpa dig i livet alls. Jag hoppas att jag själv lyssnar på det, växer upp och går vidare. Ta hand om er och era närmsta <3

(Jag skulle kunna skriva så mycket mer och bättre om det här, men det fick bli såhär tillslut, behövde verkligen få skriva av mig)

 

Otis

Kan vi bara take a moment, Stefans hund ser fan ut som ett gosedjur, vill bara pussa sönder honom! Han är dessutom världens finaste hund, så gosig och bara full med kärlek <3

Klätterverkstad

Som jag nämnde i mitt tidigare inlägg så tränade vi en del i hans garage där han byggt en klättervägg. Stefan hann också sätta upp en box på klätterväggen så att den blev ännu brantare, jag insåg inte riktigt hur hårt jag tränade i onsdags för ens jag vaknade upp på torsdagen och hade ont i varenda kroppsdel haha. 

 

Vi startade med lite uppvärmning, hoppa hopprep tills du misslyckas, ner och gör så många armhävningar du orkar. Sen så gör du det 3 gånger (utan vila). Sedan försökte han lära mig att göra dips i ringar haha, vilket jag inte kan (än), så blev bara att hänga i dom (bild nedan) träna upp stabilisering osv. Sen började klättringen woop! Han har då alltså en typ systemvägg, så vi får bygga våra problem själva! Hade ett jävligt bra pass iallafall.

 

//

So we climbed a lot in his garage (as I told you in the last post) where he has built a climbing wall. And he managed to put up a box on the wall before I came so it became even steeper. I didn't realize how hard the training was until I woke up the next morning with pain in my whole body haha. 

So w e started of with some jumping rope, when we failed we needed to do as many push-ups we could and the start jumping again. We did that 3 times without rest. Then I tried to learn how to do dips(?) in the olympic rings, didn't go that well so I just hang in then (pic below). After that we started to warm up on the wall and then build our own problems. It was a really nice workout!

 

Climb

Så i tisdags efter jobbet tog jag tåget ner till bohuslän. Blev upphämtad av Stefan i Göteborg för att stanna 3 dagar hos honom. Det blev en himla massa nice klättring, firande av hans födelsedag och lite hästridning! Så jävla gött att komma ut på landet ibland, koppla bort från stan och jobb. I onsdags försökte vi ta oss ut för lite bouldring men det var fan jävligt blött alltså haha. Jag kom upp för en lätt boulder, men sen var det mesta ganska blött. Vi tog beslutet att träna extremt hårt senare på kvällen, i hans garage där han byggt en klättervägg. 

Men vi hann iallafall ta några bilder på när jag bouldrade. 

 

//

So I took the train to Bohuslän this tuesday, Stefan picked me up at the station because I stayed at his place for 3 days. A lot of climbing, celebraiting his birthday and some horse riding. So nice going to the country side for a while. Relax from work and the city life. So we tried to go for some bouldering outside this wednesday, it was super wet so I only did one problem haha. We decided to train harder in his climbing garage later that evening instead. 

But we managed to take some photos of me bouldering haha.

 

Sports-bra, Prana ( realeasing this spring)// Jeans, Lee Skyler

:(

Sorry för dålig uppdatering men jag har jobbat sjuuuukt mycket denna vecka, och i helgen åker jag till Oslo då vi har kick-off med jobbet! Jag kan slänga upp lite iphone bilder (vilket jag egentligen hatar). Det blir ju så jävla mörkt nu också och jag har ingen form av ljussättning hemma.. Men nästa vecka åker jag ut på landet i bohuslän några dagar, tar med mig kameran och hoppas på att få fina bilder! Ska försöka fixa bilderna jag to med Tobias också.

(spetsshortsen är från Gina Tricot och spetstoppen från monki)

Lush

Var förbi Lush en snabbis och införskaffade mig lite saker jag inte testat förut! Blev en dusch Gél som doftar viol och en läppskrubb! Min plan är att göra tvålen till min signaturdoft, känns fucking awesome!! 

Upp