SofiaStarstrukk

2015

Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut? Jag åkte på en resa helt själv till Grekland, ledklättrat på kalksten och var med i en klättertävling.

Genomdrev du någon stor förändring? Nä inte direkt, lärt mig att prioritera lite bättre och inse vad som är värt att lägga ner tid på. Insåg också att jag slutat äta kött!! haha glömde skriva med det.. men det är ju en rätt stor förändring?? kom på att jag också klippte av mig håret, färgade det mörkt och klippte lugg??? haha

Vilka länder besökte du? Frankrike, för att klättra, Åland, för att klättra, Grekland, för att chilla och klättra (mest chilla) och Norge, kick-off med jobbet! men det syns ju vad det är jag gillar mest att göra.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja! till en himla fin son, ska iväg och träffa dom strax!

Gjorde någonting dig riktigt glad? Alltså klättringen, finns ingeting som kan få mig att må så bra som det. Människorna jag träffade i Grekland, såklart i samband med klättringen, klättermänniskor är fan helt fantastiska och jag bara längtar efter nästa resa!

Vad önskade du att du gjorde mer? Så himla svår fråga.. jag har ändå börjar prioritera om så mycket, så jag får tid för klättringen, resor, jobbar, vänner.. you name it. Men jag önskar väl att jag kanske litade mer på mig själv inom klättringen.

Vad önskade du att du gjorde mindre? Här kan dock listan bli lång... Jag hade önskat att jag slutade oroa mig så mycket över pengar, framtid, jobb, livet.. men också slutade ha ångest över min kropp, min hy, ja allt som har med utseendet att göra. Jag tror det kommer bli bättre 2016.

Vilket datum från 2015 kommer du alltid att minnas? Jag är kass på att minnas saker egentligen.. men 19 augusti, då jag åkte till Grekland. 

Största framgång på det privata planet? Jag tror att jag har blivit lite snällare, gladare och trevligare. Även om jag fortfarande klassas till gruppen "bitchface" så känner jag själv att jag är mycket gladare och ärlig med att jag mår dåligt när jag väl gör det. Har nog blivit lite mer harmonisk i min tillvaro också!

Bästa köpet? Haha jadu.. mina klätterskor? eller alla mina vanskläder och skor?? eller alla presenter jag köpt till alla andra?? jag har ingen aning haha. Önskade att jag kunde skriva typ "lägenhet" men det kan jag inte.. Min mobil kanske var ett bra köp?  usch så materiellt 

Största misstaget? Känner inte spontant att något är ett "misstag"... största misstaget är väl att inte känna sig nöjd.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Alltså en sak som ni ska förstå är att jag sällan delar in saker i "år", jag kommer inte ihåg vilket år jag gjorde vad, men jag kommer ihåg att jag gjorde det. Jag kan inte jämföra med föregående år, för jag kommer inte ihåg.. Men jag tror att jag var gladare i år. 

saknar du något under 2015 som du vill ha 2016? Fler klätterresor!!! 

Något du önskar dig och fick?  Önskade mig modet att åka på en resa själv och det gjorde jag! 

vem saknade du? Jag saknar väl folk lite till och från hela tiden och jag har haft "turen" att inte fått uppleva döden än. Men jag är rätt duktig på att sakna min pappa när han inte är hemma eller när jag inte är det. 

Vad spenderade du mest pengar på? MAT, alltså vem gör inte det? chips, naturgodis, you fucking name it. Sen efter att jag kommit hem från Grekland så har jag shoppat en jävla massa... kläder och mat. 

Vad fick dig att må bra? Känns ju som denna fråga redan är besvarad.. men klättringen såklart! och alla människor som kommer med.

Högsta önskan just nu? Att sluta vara så ledrädd, men det är något jag jobbar på hela tiden. Sluta vara så jävla rädd överlag. och att alla mina nära och kära mår bra.

Vad gjorde du på din födelsedag 2015? Jag tror att jag jobbade? Firade den inte direkt i år då jag inte fyller något speciellt. Gick ut och åt med kollegor och vänner också! hade det rätt mysigt.

Finns det något som skulle gjort ditt år ännu bättre? Jag tänker verkligen inte i såna banor, jag är himla nöjd med mitt år ändå och det jag inte är nöjd med får jag försöka ändra på till nästa år! 

Bästa boken du läst i år? Jag läser i princip bara det John Ajvide Lindqvist skriver, så alla böcker han har skrivit!! 

Största musikaliska upptäckten? Jag har fan ingen aning... Amason kanske?? sjukt bra, och att återuppliva imperiet, bra grej! 

Mest stolt över? Hur jag utvecklats som person. Jag tycker att jag mognat väldigt mycket, speciellt inom jobbet. Jag har insett lite det där att jag kommer ångra dom sakerna jag inte gjorde när jag väl ligger på min dödsbädd. Sen är jag stolt över min utveckling inom klättringen, aldrig varit så stark och vältränad som jag är just nu!

Vad tänker du göra annorlunda nästa år? Jag kommer att prioritera om mycket mer i mitt liv, saker kommer kanske hända inom en hyfsat snar framtid. Jag tänker inte låta mina hjärnspöken få förstöra mer än vad dom gjort detta år. Jag vet vad som gör mig glad och lycklig, ska se till att få göra det mer bara.

 

Hoppas ni alla kommer ha ett bra nyårsfirande! Puss

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas